Translate

tisdag 11 december 2012

Jag har fått jobb!

Ni som följer bloggen, vet att jag är arbetslös. Det har, fram tills för några månader sen, varit helt frivilligt. Jag blev uppsagd och arbetsbefriad med lön, och tog inget nytt jobb eftersom jag höll på att gå in i väggen. Nu har familjesituationen blivit så pass mycket bättre, att jag är redo att ge mig ut på arbetsmarknaden igen. Och idag fick jag ett jobb. Det är några före detta kollegor som startat ett företag, och som behöver förstärkning. Och det är samma arbetsuppgifter som tidigare: Statistisk programmering för läkemedelsstudier. Denna gång inom onkologi.

Jag kan bara säga att jag känner mig grymt motiverad att fortsätta karriären inom kliniska prövningar. Det är bland annat för att jag har så mycket nytta utav det när jag läser på forskning kring autism och ADHD. Jag vill lära mig mer.

Men det är en halvtidstjänst, som kan ökas på senare. Det är nog bäst för alla inblandade, att jag mjukstartar. Vi vet ju fortfarande inte varför maken har så ont i bröstkorgen.

Och blogga kommer jag naturligtvis att fortsätta med, även när jag jobbar. (Fast inte från jobbet så klart.)

7 kommentarer:

 1. Grattis!
  Det kan vara skönt och bra att få någonting nytt att tänka på, nu när det är lite mer ordning hemma :)
  Lycka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är det. Det tar ju även tid att söka jobb, och det är betydligt tristare än att jobba. Jag är jätteglad!

   Radera
 2. Grattis!
  Skönt att du ska jobba halvtid, jobbar själv halvtid efter att ha skaffat barn (jobbade mer än heltid innan barn) och trots det är det svårt att hinna med hemma, vilket förvånar mig varje dag att jag är hemma och ändå inte hinner det jag skulle ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så känner jag också. Att jag egentligen inte hinner jobba. Hur hann jag jobba mer än 100% våren 2011? Och hur orkade jag. Sanningen är väl att hemmet förfaller när man har tuffa perioder. "Skit i disken! Sätt dig ner och koppla av!" säger folk. Men inte blir det bättre för att man kopplar av och låter hemmet förfalla. Jag hatar t ex att laga mat i ett stökigt kök.
   Kram

   Radera