Translate

måndag 25 september 2017

Gravid igen!

De flesta som känner mig irl vet om att jag väntar vår fyra, så nu är det väl verkligen på tiden att ni läsare också får veta. Väldigt oväntat, inte alls planterat men välkommet, nu när vi vant oss vid chocken.... Jag är 42 år så vi trodde knappt det gick.

Och vi har för mycket att göra redan med de tre vi har, men vi bedömer att vi ändå klarar det. De andra tre blir ju snabbt större och klarar mer och mer själva. Och det var helt enkelt för svårt att ta bort fyran. På något sätt får man ju alltid ta konsekvenserna av sitt handlande.....så vi välkomnar plutten! Det är en liten pojke som kommer födas med planerat snitt i mitten av januari. (Planerat p g a de tre tidigare kejsarsnitten.)

Förhoppningsvis kommer det leda till att den här bloggen tar lite ny fart igen nästa år, när jag är hemma på heltid. Ni skriver ju så många värmande positiva kommentarer till mig, så jag vill gärna fortsätta. Och jag mår jättebra av egenreflektionen som det innebär.6 kommentarer:

 1. GRATTIS! Alltid kul med barn. 42 är ingen ålder, jag var 46! Mitt första och enda (fast lite fusk med donerade äggceller).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, tack Lisa! Ja, det är ju många som får barn sent numera och behöver lite hjälp på traven. Man får vara glad och tacksam för de gåvor som livet ger en. <3

   Radera
 2. Grattis!! :)
  42 är ingen ålder (även fast alla har lite åldersnoja nuförtiden ;) ) var 44 vid mitt senaste mf så....
  Förstår hur du tänker, att ha flera "bokstavsbarn" och en plutt på väg...men detta fixar ni. Kram <3

  SvaraRadera